lauantai 15. marraskuuta 2014

IHANA PÄIVÄ, YSTÄVIEN KANSSA SISUSTUSKIERROS JA SEN JÄLKEEN RISOTTOA JA JUUSTOA
 








Mahtava lauantaipäivä kohta takanapäin. Neljä tuntia ystävien kanssa sisustuskaupoissa kiertelyä ja sen jälkeen - totta kai - kodin päivittäminen joulun odotukseen. Lopuksi kokkailua, herkuttelua, uusista sisustuksista nautiskelua ja viimeiseksi: naapurikuoharipäivityksiä (tiedättehän ne naisten illat naapurien kesken, jolloin parannetaan koko maailma)!

Koleassa ilmassa suhailimme siis ensin "tyttöjen" kanssa Vantaan ja Tuusulan sisustuskauppojen valikoimia hipelöiden ja matkaan tarttui muutama kassi ja pussukka sieltä ja täältä. Country White Vantaalla Tuomarinkylän kartanossa kerrytti ensimmäisenä hankintojamme muutamilla jouluyllätyksillä ja sieltä kaarsimme Koiramäen Pajutallille, Tuusulan tien varteen, jossa oli paljon ihmisiä ja lämpöistä tunnelmaa. Hyrylässä kohteenamme oli ensin Sisustus Bella, josta löysin mm. Svaneforsin ihanan pehmeän, toiselta puolelta tähtikuvioisen ja toiselta puolelta fleecekarvaisen torkkupeiton olohuoneeseen.


Sieltä kaarsimme Marin Memories -putiikkiin Tuusulan Rantatielle. Se on paikka, jossa viimeistään pääsee joulun odotuksen tunnelmaan täysillä. Ihana omistaja ottaa jokaisen asiakkaan lämpöisesti vastaan ja putiikki suorastaan pursuaa kaikkea ihanaa. Ostin pari reilun kokoista tähtipyyhettä, josta tein heti kotiin päästyäni tyynynpäälliset ja ne sopivat täydellisesti edellisestä paikasta ostamaani peittoon.


Tänään sattui myös olemaan ravintolapäivä ja pihapiirin tallissa oli tarjolla lämmittävää glögiä ja herkullisia leivonnaisia. Tuhti suklaapiirakka yhdessä glögin kanssa tuli nautittua ja saatiin lisäenergiaa vielä yhteen pysähdykseen. Hyrylän keskustassa sijaitsee Somia Living -kauppa ja siellä maisteltiin ihania juustopäällysteisiä keksejä ja tehtiin vielä viimeiset hankinnat.

Kotona olikin sitten pyörremyrskyn paikka. Syyspäällysteet varastoon ja joulun odotus esille. Äkkiä ompelin ne tyynynpäälliset pyyhkeistä ja vaihdoin muutkin tyynyt ja torkkupeitot, joten tunnelma alkoi olla kohdallaan.
Keittiössä sitten tehtiin kahden aikuisen illallinen: katkarapurisotto ja friteerattu Brie-juusto mansikkahillon kera.
Ja jälkiruoan jälkiruokana naapurissa hyvin jäähdytettyä kuohuviiniä hyvässä seurassa! Täydellinen lauantai!
PAISTETTU BRIE

1 muna
korppujauhoja
Brie-juustoa
öljyä
mansikkahilloa

Viipaloi Brie-juusto pitkittäin. Riko kananmuna ja vatkaa sekaisin. Laita toiseen kippoon/lautaselle korppujauhoja. Kastele Brie-palat ensin kananmunaan ja sitten korppujauhoon ja laita erilliselle lautaselle. Laita juustot jääkaappiin väh. puoleksi tunniksi.
Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista kuorrutetut juustot kullanruskeiksi molemmilta puolin. Tarjoa mansikkahillon kanssa.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti