MAANANTAI-MINESTRONE
Viikonlopun jälkeen jääkaappi näyttää joskus aika tyhjältä, niin meilläkin tänään. Perunoita ei ollut, puolikas lenkki löytyi ja pakastimessa on aina jotain keittojuureksia. Tuli mieleen kouluaikojen keittoresepti, minestrone, joten ei muuta kuin hommiin!
MINESTRONE
kourallinen spagettia
puolikas lenkkimakkara
1 pss keittojuureksia
1-2 rkl kasvisfondia tai liemikuutio
1 rkl tomaattipyrettä
suolaa
n. 10 maustepippuria
valkoisia papuja tomaattiliemessä
pakasteherneitä
persiljaa
Laita kattilaan reilusti vettä kiehumaan ja pätki sekaan kourallinen spagettia (tai jotain muuta pastaa). Laita sekaan pussillinen pakastekeittojuureksia. Mausta keitto fondilla, suolalla ja pippureilla. Laita sekaan myös tomaattipyrettä.
Kuutioi makkara ja lisää sekaan. Anna kiehua, kunnes pasta on melkein kypsää.
Lisää lopuksi herneet ja pavut (minulla oli tänään puolikas pakastepussillinen herneitä ja puolikas purkki papuja) sekä reilusti silputtua persiljaa. Tarkista maku.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti