sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

HEDELMÄINEN RAHKA
 Kevätaurinko on ollut suorastaan häikäisevän ihana nyt viikonloppuna. Energiaa ja vitamiineja on tarjolla niin paljon kuin sielu sietää ihan vaan menemällä ulos. Toinen tapa tankata energiaa (tai kolmas, jos kokkailu lasketaan mukaan) on nauttia tuoreita hedelmiä muodossa missä tahansa.
Sunnuntain välipalatankkaus hoitui tänään hedelmäsalaatilla ja rahkalla. Kaikki hedelmät käyvät ja maustetuilla rahkoilla saa aikaan maustuvan kastikkeen. Toinen vaihtoehto on sekoittaa kaikki keskenään eli hedelmät rahkavaahtoon, mutta erikseen tarjottuina näkee paremmin mitä syö. Tätä voi tarjoilla välipalana, iltapalana, jälkiruokana... miten tahansa!
 
HEDELMÄINEN RAHKA
 
1 appelsiini
tuoretta ananasta
2 kiiviä
1-2 omenaa
2 banaania
 
Kastike:
1 prk (2½ dl) vispikermaa
1 prk (200g) valkosuklaa-lime-rahkaa
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
 
Kuori ja paloittele hedelmät sopivan kokoisiksi paloiksi. Laita tarjoilukulhoon.
Vatkaa vispikerma vaahdoksi, lisää sekaan rahka, sokeri ja vaniljasokeri.
Tarjoile vaahto kastikkeena eri astiasta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti