tiistai 26. helmikuuta 2013

TULINEN POSSUKASTIKE NUUDELEILLE
 
 TULINEN POSSUKASTIKE
 
n. 500 g porsaan kinkkusuikaleita
1 sipuli
puolikas suippopaprika
suolaa
mustapippuria
chilirouhetta
soijakastiketta
vettä
 
Ruskista kinkkusuikaleita öljyssä. Lisää pannulle suikaloitu sipuli ja suippopaprika. Mausta suolalla, pippurilla, chilirouheella (varovasti) ja soijakastikkeella. Lisää pannulle vettä reilun desin verran. Hauduta miedolla lämmöllä noin tunnin verran. Tarkista välillä, ettei vesi haihdu kokonaan eli lisää sitä tarpeen mukaan.
Tarjoile keitettyjen nuudeleitten kanssa.
 
Poikani,joka pitää todella tulisesta ruoasta, lisäsi pannulle vielä puolikkaan, pilkotun cilipalon ja yhden punasipulin suikaleina, mutta ilman niitä possukastike oli juuri sopivaa itselleni.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti