keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

                REMONTTIHUUMAA

Keväällä aloitettu eteisremontti sai loman alkumetreillä seuraavan sysäyksen. Nyt oli siis vuorossa se alunperin väliaikaiseksi (15 v sitten) ostetun eteisen peilikaapiston purkaminen ja uuden kaapiston hankkiminen ja kokoaminen. Ja ettei olisi ollut liian helppoa, piti tietysti samalla poistaa taas tapettia ja paklata ja pohjamaalata ja taas maalata - tietysti pariin kertaan. Huhhuh! Pari-kolme päivää lakkaamatonta ahkerointia ja nyt on seinät maalattu, uusi kaapisto, matto ja valot paikoillaan. Jokainen sai tilaa omille vaatteilleen ja kengilleen, varsinkin perheen tytär, jolla kenkiä on enemmän kuin laki sallii :)
Väliaikaisiin ratkaisuihin silmä tottuu valitettavasti aika pian...

Uusi kaapisto on yhtenäinen ja käytännöllinen. Väriä mietittiin pitkään, mutta päädyimme keskiruskeaan,  koska eteisessä portaiden alla on jo ruskea penkki ja tila aukeaa myös suoraan keittiöön, jonne vasta uusimme samanväriset työpöytätasot. Kaapiston ensimmäisen osan jätimme tarkoituksella avoimeksi, jotta on helpompi asettaa paikoilleen päivittäin käytettävät takit.

Kenkiä mahtuu tosi paljon laatikoihin :)
Kattovaloiksi valittiin kisko, johon saatiin usempi spottivalo ja lisäksi ylellistä tuntua antaa liiketunnistimella varustettu kaappien sisävalo. Eteinen on kaiken kaikkiaan nyt aika tunnelmallinen ja toimiva.
Ja nyt silmää häiritsee tuo mäntyportaikko, josta olen jo monta vuotta halunnut tehdä valkoisen. Voi ei mikä urakka taas edessä - sitten joskus, jonain vuonna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti