torstai 27. joulukuuta 2012

MEKSIKOLAINEN KANA
 Arkeni joulun jälkeen on vielä lomailua ja lueskelemista... ja kokkaamista. Ja sen lisäksi lumitöitä! Tänä vuonna lunta on tullut valtavasti ja kukin vuorollaan on päässyt lumihommiin. Tänään lumi oli vetistä ja märkää ja painavaa. No, ainakin tuli kulutettua muutama kalori.
Iltaruoaksi päätin tehdä kanaa ja maustaa sen meksikolaisittain tai suomalaisittain meksikolaisella vivahteella. Armeijassa viimeisiä aikojaan oleva poikani on lomilla ja oli syönyt melkein kaikki tortilla chipsit, mutta onneksi vähän muruja oli jäljellä!
 MEKSIKOLAINEN KANA

500 g kanan rintafileitä
1 pss tacomaustetta
1-2 dl vettä
1 sipuli
½ paprikaa
½ pss (100g) pakastemaissia

Pilko kanan fileet pieniksi paloiksi. Ruskista palat pannussa, lisää tacomauste ja n. 1-2 dl vettä. Siirrä palat ja kastike kattilaan.
Pilko sipuli ja paprika pieniksi, freesaa vähän aikaa pannulla öljytilkassa, lisää maissi ja anna lämmetä. Kaada kaikki kattilaan ja sekoita. Anna hautua hetken aikaa.
Tarjoile basmatiriisin ja creme fraichen kanssa. Laita lautaselle myös tortilla chipsejä ja raikasta salaattia.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti