lauantai 22. joulukuuta 2012

JOULUN SYDÄMIÄ
 Joulun aikaan kuuluvat sydämet ehdottomasti. Tänä jouluna olen saanut sydämiä lisää ja muitakin ihania muistamisia. Huomenna onkin se päivä, jolloin otamme joulukoristeet esille ja aloitamme kodin lopullisen koristelun joulua varten. Sydämille pitää löytää erityiset paikat ja samoin tietysti niille tonttulaumoille, joita lapset ovat pienenä tehneet. Herkkupöytä odottelee jo kaikkia herkkujaan ja siihen liittyy tänä vuonna lahjaksi saamani, Sirpan kuivattujen omenanviipaleiden purkki! Sydämellisessä pussissa voin säilyttää vaikka tuikkukynttilöitä, kun ripustin siellä olleen kauniin metallisydämen hyllykön päätyyn, kiitos Riitta! Sarin ja Kirstin sydämet pääsevät ansaitsemilleen paikoille ja sydämellisiä ajatuksia lähetän kaikille rakkaille ystävilleni!



 Tämän piparimuottisydämen on poikani tehnyt joskus koulussa ja olen sen tuunannut rautalangalla ja muutamilla lasiprismoilla.
 Peltisydän löytyi Pentikin myymälästä tänä talvena ja se oli jotenkin peltisenä kauniin karu.
 
Muutama vuosi sitten tein taivutetusta hengarista sydämen ja kiedoin sen ympärille rautalankaa ja lisäsin siihen muutaman helmen ja lasiprisman. Se onkin koristanut olohuoneen ikkunaa siitä asti talvet, kesät.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti