perjantai 17. tammikuuta 2014

KUSKUS-SALAATTI


 Pitkästä aikaa neljä henkeä ruokapöydän ympärillä, joten pihviksihän se meni. Mies paistoi naudan sisäfileestä pihvit kerma-pippurikastikkeella ja laittoi uuniin lohkoperunoita chilirouheella maustettuna. Itse tein lisäkkeeksi lämpimän kuskus-salaatin, johon freesasin vähän kasviksia. Olipa herkullista!

KUSKUS-SALAATTI

1,4 dl kuskusia
1,5 dl vettä
öljyä tai juoksevaa margariinia
1 punasipuli
½ suippopaprika
½ kesäkurpitsa
½ tl suolaa
1 tl sokeria
rouhittua mustapippuria
½ rkl balsamiviinietikkaa

Keitä vesi kiehuvaksi ja kaada se kuskus-ryynien päälle. Anna turvota n. 5-8 minuuttia.
Pilko kasvikset rouheiksi paloiksi, freesaa niitä pannulla rasvassa, kunnes vähän kuullottuvat. Mausta. Sekoita kuskus ja kasvikset keskenään. Tarjoile lämpimänä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti