Pääruoaksi paistettiin lohimedaljonkeja ja kun kaapissa ei ollut mitään kylmän kalakastikkeen aineksia, tehtiin kunnon kermaisia, valkosipuli-juustoperunoita lisäkkeeksi. Oheen vähän salaattia, niin johan maistui.
Jälkiruoaksi oli tyttäreni tehnyt jo päivällä valkosuklaa-pannacottaa ja pakastimesta otettiin mansikoita, joista tehtiin kastike sauvasekoittajalla, lisänä vain vähän sokeria.
Ei paljon tarvitse ajatella syömistä ennen huomista, sillä sellaiset herkut tuli nautittua!
Kanttarellipastaan tuli 1 rkl juoksevaa margariinia, 1 silputtu salottisipuli, n.1½ dl pakastettuja kanttarelleja, 2 rkl jauhoja, 2 dl ruokakermaa,½ dl juustoraastetta, suolaa ja mustapippuria. Lisäksi keitettyä farfalle-pastaa.
Pastan päälle raastettiin parmesania reilusti.
Pannulla rapeaksi pinnaltaan paistetut lohimedaljongit maistuivat valkosipuli-kerma-juustoperunoiden kanssa.
Valkosuklainen pannacotta maistuu survotun mansikkasoseen kanssa taivaalliselta ja on ihana aterian päätös!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti