tiistai 24. syyskuuta 2013

CAKE POPSIT JA
 BANAANILETUT


















Tyttäreni Anni, tekee mielellään erilaisia herkkuja iltaisin. Tänään oli vuorossa harjoituserä Cake Popseja lähestyviin syntymäpäiväjuhliin. Ei hassumpia, täytyy sanoa. Lisäksi hauskan näköisiä. Totesimme, että perustaikinaa maustamalla tai maustettua tuorejuustoa käyttämällä voisi saada erilaisia makuja näihinkin. Lisäksi makua tuovat tietysti erilaiset koristeströsselit.
Tänään Anni teki nämä mokkapalataikinasta, josta hän paistoi ohuen levyn. Levy murskattiin sormin pieniksi paloiksi ja siihen sekoitettiin Philadelphia -tuorejuustoa ja vaniljasokeria. Massasta sekoitettiin palloja, jotka työnnettiin ja kiinnitettiin grillitikkuihin sulatetulla suklaalla. Kuorrutukseen Anni käytti sulatettua suklaata ja koristeluun Marianne-crushia sekä eri värisiä strösseleitä.

Annin muita viime aikojen suosikkeja ovat olleet banaaniletut. Helpot ja nopeatekoiset herkut iltapalaksi tai välipalaksi. Niitä on syöty raastetun suklaan kanssa, jäätelön kera tai sellaisenaan. Ihanaa, kun voi vain sivusta katsella tyttären touhuja ja nauttia aikaansaannoksista.
BANAANILETUT

2 banaania
3 kananmunaa
2 tl vaniljasokeria
1-2 rkl margariinia paistamiseen

Murskaa banaanit haarukalla ja riko sekaan munat. Sekoita ja mausta vaniljasokerilla. Paista rasvassa joko lettupannulla tai tavallisella (kuten meillä) letut kypsiksi. Tarjoa heti.


2 kommenttia:

  1. Ihanat popsit. Kivä kun pienet oppi värhäisenä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. Tyttäreni on tosin jo kohta 20, mutta tehnyt pienestä pitäen kaikkea :)

      Poista