maanantai 30. syyskuuta 2013

KAAPPI TÄYNNÄ JUUSTONKANNIKOITA
 Yllättäen jääkaappiin oli kertynyt juustonkannikoita enemmänkin eli tämän illan pääruoka-aine oli helposti päätetty. Tai siis juustolla höystettyä mitä vaan... Mac and cheese oli ensimmäinen valinta - paljon ihanaa juustokastiketta makaronien kanssa ja vähän aikaa uunissa. Ja sen kanssa tein täytettyjä jauhelihakääröjä. Niitä on tullut myös tehtyä ennen ja nyt käytin täytteeseen siis juustoa, tomaattikuutioita ja basilikasilppua, jota kasvoi vielä muutama oksa ruukussa. Lopuksi mausteeksi vähän oreganoa ja kääröt kiinni ja uuniin. Koko ruoka valmistui nopeasti ja osin samanaikaisesti kiertoilmauunissa.
Illaksi täytyy vielä miettiä jotain juustoherkkua...


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti