lauantai 27. heinäkuuta 2019

KREETALLA, osa 5
Loma loppuu
 Mikä tekee kokemuksesta unohtumattoman?
On sitten kysymyksessä arki ja työ tai loma ja matka? Onko se sitä, että odotukset täyttyvät vai sitä, että saat jotain, mitä et osannut odottaakaan?

 Kävimme vuoden alussa unohtumattomalla matkalla (voit lukea siitä hakusanalla Malediivit täältä blogista) ja jotenkin tuntuu uskomattomalta, että nyt olemme löytäneet taas jotain ainutlaatuista.
 Kuvin voi ehkä kertoa paremmin niistä pienistä ja isommissakin yksityiskohdista, jotka tällä lomalla jäivät erityisesti mieleen.

Jo astuminen huoneeseen, jossa tyynyt sängyllä toivottavat tervetulleeksi ja kylpytakkien sisään on kääritty sekä kylpytossut että ruusu saa hymyn huulille.
Jonain iltana tyynyn viereen oli ilmestynyt tällainen yrttityyny auttamaan saamaan hyvän yöunen.

Joka ilta huoneeseen palattaessa yöpöydälle on tuotu pullo vettä ja pieni makea.

Erilaisia aktiviteetteja järjestetään pitkin päivää ihan jokaiseen tarpeeseen. Itse 
olen valinnut sekä aamuisin joogaa ja pilatesta että päivän aikaan useitakin eri allasjumppia. 

Tai sitten olen vain ollut ja nauttinut lukemisesta, uimisesta ja tuijottelusta kaukaisuuteen. 

Ennen lounasta meille tarjotaan virkistäviä pyyhkeitä, joilla voi pyyhkäistä otsalle kirvonneet  hikipisarat. 

Lounaalla voi nauttia mereltä puhaltavasta raikkaasta tuulahduksesta samalla, kun täyttää vatsaansa uskomattomilla herkuilla. 

Melkein päivittäin hotellin taholta järjestetyt päivän Wow-tapahtumat ovat olleet hauskoja piristyksiä. Välillä siis ouzo - juhlia, välillä jäätelöbaaria. Välillä rantapartyja ja välillä hedelmätarjoiluja.
Ja joskus edellisen illan ohjelman jälkeen on saattanut  saada postia huoneeseen 😉

Olen jo aikaisemmin kirjoitellut ruokatarjonnasta, joka on aivan mieletön. Yksi asia, joka tämän buffetruoan eroittaa muista ovat pienet määrät. Siis valmistuksessa ja tarjoilussa eli esillä on kerrallaan vain muutaman hengen annoksia ja pöytiä täytetään sitä mukaa, kun menekkiä on. Näin tarjottava on koko ajan tuoretta. Ykkösjuttu!
Henkilökunta on iloista ja ystävällistä ja jokaiselle riittää aina kohteliasta  sanottavaa ja hymy.

No, tulisiko tänne uudelleen?
Toiminnan ja palvelun vuoksi kyllä. Kuitenkin hotelli on  vähän syrjässä,  että täältä viitsisi helteessä lähteä kävelemään muualle kovinkaan helposti. Eräs tanskalainen kanssajumppaaja sanoikin hyvin, että vieraat halutaan pitää täällä alueella tällä palvelulla. Että ei tarvitsisikaan lähteä minnekään. Ja joskus sekin  on ihan paikallaan. 
Ehkä kuitenkin seuraavaksi valitsemme taas jonkun paikan, jossa tulee lähdettyä liikkeelle. Vähän eri tavoin kuin tällä kertaa.

Mukava loma alkaa kuitenkin olla lopuillaan ja tämä oli juuri tällä kertaa meille hyvä. Jollei suorastaan loistava.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti