torstai 29. maaliskuuta 2018

APPELSIINIJÄLKIRUOKA
 Taas kerran liputan maustettujen rahkojen puolesta, kun tulee hinku saada nopeasti jotain hyvää. Joko päiväkahvin kanssa tai jälkiruoaksi tai iltapalaksi. Siis kaikkiin tilanteisiin! 
 Lähestyvä pääsiäinen sai minut kaupassa suuntaamaan rahkahyllylle ja sieltä nappasin mukaani appelsiinilla maustetun rahkan. Ja keksihyllystä mukaan tarttui Jaffakeksit. Ja yksi plus yksi on nopeasti ja helposti hyvää! Myös pääsiäispöydän jälkiruokavaihtoehtona erittäin suositeltava!


APPELSIINIRAHKA-MALJAT

1 Jaffakeksi/ruokailija
pari lusikallista appelsiinirahkaa/ruokailija
maitosuklaata

 Kuutioi Jaffa-keksit pieniksi kuutioiksi ja laita ne juomalasin tai jälkiruokakipon pohjalle. Lusikoi päälle pari reilua lusikallista appelsiinirahkaa. Raasta tai leikkaa suklaata ja koristele annokset sillä.
Appelsiini ja suklaa ovat taattu herkullinen makupari!
Itse käytän usein vanhoja kristallilaseja jälkiruoka-astioina. Vain mielikuvitus on siinäkin rajana. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti