maanantai 20. helmikuuta 2017

NUTELLA-SYDÄMET
 Ihanan helpot ja nopeat herkut päiväkahville syntyivät Kotivinkin herättelemänä. Luin taas kerran sähköpostejani ja sieltä nämä pienet herkkupalat löytyivät. Ihan mahtavia lämpiminä, suoraan uunista otettuina, mutta toki maltoimme jättää myös muutaman jäähtymään ja nautimme näitä Nutella-sydämiä kahvin kanssa.

NUTELLA-SYDÄMET (n. 24 kpl)

3 voitaikinalevyä
1 rkl sokeria
6 rkl Nutellaa

 Ota pakastetaikinalevyt sulamaan reiluksi vartiksi. 
 Kauli levyjä vähän ohuemmiksi ja pidemmiksi. Levitä päälle sokeria ja Nutellaa. Taittele alla olevien ohjeiden mukaisesti ja laita pakastimeen puoleksi tunniksi.
 Ota pötkö pakastimesta ja leikkaa noin sentin levyisiä paloja ja laita sydämet leivinpaperilla päällystetylle pellille. Älä laita sydämiä liian lähekkäin, sillä ne leviävät uunissa.
 Paista 225 C noin 15 min.
Ota taikinalevyt sulamaan reiluksi vartiksi.
Kauli levyjä pidemmiksi.
Aseta kaulitut levyt vierekkäin tai vähän vaikka päällekkäin. Levitä levyille ensin sokeria ja sitten Nutellaa.
Käännä ensin taikinaa molemmilta sivuilta keskelle.
Taita sen jälkeen vielä uudelleen taikinaa molemmilta sivuilta keskelle.
Laita taikinäpötkö leivinpaperiin käärittynä pakastimeen puoleksi tunniksi.
Ota taikina leikattavaksi.
Leikkaa terävällä veitsellä taikinasta noin sentin paksuisia paloja.
Laita palat tarpeeksi kauas toisistaan leivinpaperin päälle.
Paista ihanan kullan värisiksi.
Nauti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti