torstai 4. lokakuuta 2012

ARKIRUOKAA KANASTA
KANAWOKKI
 
400 g kanasuikaleita
1 sipuli
2 pkt nuudeleita
½ pkt wokkivihanneksia
suolaa
sokeria
balsamicoa
mustapippuria
öljyä paistamiseen
thai sweet chili -kastiketta
 
Keitä nuudelit melkein kypsiksi nopeasti. Paista kanasuikaleet kypsiksi ja mausta ne suolalla ja mustapippurilla. Laita kanat sivuun. Kuullota sipulit öljyssä. Laita sivuun odottamaan. Kypsennä jäiset wokkivihannekset pannulla. Mausta vihannekset suolalla, sokerilla ja balsamiviinietikalla. Lisää sekaan n. ½-1 dl vettä. Lisää kanat ja sipulit ja nuudelit vihannesten sekaan.
Mausta vielä thai sweet chili -kastikkeella. Lisää kaikkia mausteita oman maun mukaan, maistele tehdessäsi!
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti