sunnuntai 6. marraskuuta 2016

PUOLUKKA-LEIPÄJUUSTOSALAATTI
 Kaupasta tuli ostettua iso pala leipäjuustoa ja päätin käyttää osan siitä salaattiin. Usein saatamme syödä leipäjuustoa iltapalana: pala lautaselle, se pieniksi suupalan kokoisiksi kuutioiksi leikattuna ja vähäksi aikaa mikroon. Tarjoilu pakasteesta sulatetun mansikkasurvoksen kanssa - niin hyvää!
Nyt piti saada lisuke liharuoalle ja tällainen salaatti syntyi. Parhaat ideat ovat yleensä simppeleitä!
PUOLUKKA-LEIPÄJUUSTOSALAATTI

pala leipäjuustoa
pieni kourallinen pakastepuolukoita
jääsalaattia
herneen versoja
Pirkan balsamicosalaattikastiketta

 Revi salaatit laakealle lautaselle. Kuutioi leipäjuusto ja laita sekaan. Ripottele päälle jäiset puolukat. Laita päälle reilusti herneenversoja.
 Lopuksi raidoita salaatti Pirkan balsamicokastikkeelle (tämä on niin hyvää, että sitä voisi syödä vaikka suoraan pullosta pelkästäänkin).
 Nauti!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti