keskiviikko 23. marraskuuta 2016

MINTTUSUKLAA-RAHKA
 Rahkat muuntautuvat helposti jälkiruoaksi tai välipalaksi. Aina vähän sen mukaan, mitä rahkaa käyttää. Maustamatonta vai jotain maustettua. Eikä siihen tarvitse kuin vähän jotain lisäksi tuomaan suutuntumaa... Niin ja täydentämään makua. Sunnuntain kahville syntyi tämä herkku muutamassa minuutissa... kannattaa testailla eri rahkojen makuja. Joulunaikaan teen itse usein luumurahkasta ja pipareista vastaavaa jälkiruokaa ja siihen sopii aika muutama kirpeä puolukka mausteeksi.
MINTTUSUKLAA-RAHKA (4 annosta)

4 keksiä (Lu Bastogne käy tähän loistavasti, tai Minttu Domino)
2 dl kuohukermaa
1 prk Valion Minttusuklaa-rahkaa
1/2-1 dl sokeria (maun mukaan)
2-3 rkl Marianne-crushia

 Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sekaan rahka ja mausta sokerilla. Laita ensin vähemmän ja maistele. Lisää vielä Marianne-crush ja sekoita.
 Murra käsissäsi yksi keksi ja laita se melkein kokonaan lasin tai tarjoilukulhon pohjalle. Laita päälle muutama lusikallinen rahkavaahtoa ja muserra päälle vielä loppu keksistä. 
 Rahkaa saattaa jäädä annoksesta vähän yli, mutta se maistuu seuraavanakin päivänä vielä hyvälle (paitsi, jos joku päättää santsata saman tien 😀).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti