torstai 24. maaliskuuta 2016

MANGO-SUKLAAMUFFINSSIT PÄÄSIÄISEKSI
 Nopeasti valmistuvat muffinssit voi tehdä pääsiäisenä päiväkahveille. Suklaa ja mango sopivat hyvin makuina yhteen ja mangosta saa keltaista väriä pääsiäispöytään. Koristeluina voi käyttää mitä mieleen juolahtaa, esim. pieniä karkkikoristerakeita tai suklaarakeita.
SUKLAAMUFFINSSIT (n. 12 kpl)

Taikina:
125 g pehmeää margariinia
1 1/2 dl sokeria
2 1/4 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
2 munaa
2 rkl kaakaojauhetta

25 g tummaa suklaata (tai maitosuklaata)

Kuorrutus:
1 dl kuohukermaa
200 g (1 prk) vaniljarahkaa
1/2 prk Piltti Mango-sosetta
2 rkl sitruunamehua
n. 1/2 dl sokeria

koristeluun nonparelleja

 Laita taikinan kaikki aineet paitsi suklaa kulhoon ja sekoita sähkövatkaimella sekaisin pikaisesti. Kuutioi suklaa pieniksi paloiksi ja sekoita taikinaan. 
 Laita taikina muffinssivuokiin ja paista 180 C uunissa n. 15 minuuttia.
 Anna muffinssien jäähtyä.
 Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita siihen rahka ja mangosose. Mausta sitruunamehulla ja sokerilla. Maista ja lisää tarvittaessa joko sitruunaa tai sokeria. Pursota kauniisti muffinssien pinnalle ja ripottele päälle nonparelleja.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti