maanantai 17. helmikuuta 2014

NUUDELI-KASVISLISUKE
 Välillä sitä haluaa mennä siitä, missä aita on matalin. Valmiiksi marinoidut (niin juuri) broilerin siipipalat rapeaksi paistettuina uunissa on juuri tällaiseen tilanteeseen sopiva iltaruoka. Itsekseen valmistuu, mitä nyt muistaa lykätä uuniin ja napata pois.
Mutta vähän piti päästä touhuilemaankin eli päätin tehdä nuudeli-kasvishässäkän lisukkeeksi. Sillä välin, kun siivet olivat puolisen tuntia uunissa, ehti hyvin raastaa ja pilkkoa kasviksia tätä varten. Ja kylläpä olikin taas hyvän makuista! Vielä kermaviilistä dippi siiville ja vähän thai sweet chili kastiketta nuudelien kanssa ja sunnuntain siivouspäivä sai mukavan päätöksen.


NUUDELI-KASVISLISUKE


1-2 nuudelipakettia
1 sipuli
1 porkkana
½ kesäkurpitsa
½ suippopaprika
öljyä
1 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
1 tl sokeria
1 rkl balsamiviinietikkaa


Keitä parissa minuutissa nuudelit ja valuta.
Pilko rouheasti sipuli ja paprika. Raasta karkeaksi raasteeksi porkkana ja kesäkurpitsa. Kuumenna öljy wokkipannussa ja laita kaikki kasvikset yhtä aikaa pannulle. Sekoittele ja anna kasvisten vähän pehmentyä. Lisää keitetyt nuudelit sekaan. Sekoita. Mausta ja sekoita. Tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti