sunnuntai 12. elokuuta 2018

JEEE!!!
 JA KIITOS!!!
200 000 KLIKKAUKSEN RAJA YLITETTY!
 Palailimme pari päivää sitten reissusta kotiin ja nyt on viimeinen lomapäivä meneillään. Samalla palailen myös blogin pariin ja huomasin ilokseni ja ihmetyksekseni, että 200 000:n klikkauksen raja oli ylitetty! Wau! Olen ihmeissäni ja kiitollinen kaikista kävijöistä ja palautteista vuosien varrella.
 Perustin aikanaan blogini omia nuoriani ajatellen. Että heillä olisi joku paikka, mistä kurkata, miten juuri se tai tuo ruoka kotona tehtiin. Ja tietysti itselleni, että saisin kirjattua ylös kaikkia ihania reseptejä, joihin olen törmännyt tai joita kehitellyt vuosien varrella. Ja pikku hiljaa huomasin, että aina joku tuttu tai tutun tuttu saattoi sanoa tavatessamme, että olipa hyvä resepti blogissasi, kokeilin sitä vähän aikaa sitten.
 Intoni kokeilla ja kokkailla on säilynyt edelleen, vaikka kotona aina joskus kysellään, että saataisiko välillä ihan tavallista ruokaa tai koska meillä olisi perusruokaa. No kyllä sitäkin teen - tietenkin. Ihan niinkuin kaikissa perheissä. On makaronilaatikkoa ja keittoja ja riisi- ja perunaruokia. Ihan kaikkea.
 Mutta usein, kun viikonloppu lähestyy ja silmien eteen alkaa tulla mainoksia tai sähköposteja tai lehdissä näkyy ruokajuttuja, alkaa omakin mielikuvitukseni laukata ja silloin se on taas menoa. Väkisin tulee mieliteko ryhtyä keittiötouhuihin. Hittejä tulee onneksi enemmän kuin huteja ja osa kokeiluista jää vakiovieraiksi ruokalistalle.
Kuvat ovat Kreetalta ja näiden pienten reissuvälähdysten myötä siirryn taas arkeen. Ja työn ohella kokkailut jatkuvat edelleen. Toivottavasti jaksatte pysy mukana!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti