tiistai 22. toukokuuta 2018

SITRUUNAINEN PARSA-KANA-PANNU
 Kiireisen päivän pannuruoka syntyy nopeasti ja maistuu raikkaalta - ja on kaiken muun lisäksi terveellistä.
PARSA-KANA-PANNU

400 g kanasuikaleita
öljyä
1 parsakaali
1 sipuli
1/2 suippopaprika
1 kerä täysjyvänuudelia
1/2 sitruunan mehu
suolaa
mustapippuria
(feta-juustoa)

 Pilko parsakaali ja keitä n. 10 minuuttia, valuta. Keitä nuudelit melkein kypsäksi eli n. 3 minuuttia, valuta.
Paista kanasuikaleet öljyssä kypsiksi ja suolaa kevyesti. Siirrä sivuun. Silppua sipuli rouheasti ja kuutioi paprika. Paista miedolla lämmöllä sipuleita ja paprikaa hetken aikaa, kunnes ne vähän pehmenevät. Lisää joukkoon kanat, nuudelit ja parsat. Nuudeleita saa olla suhteessa aika vähän. 
 Mausta mustapippurilla ja sitruunanmehulla.
 Itse murustelin päälle vielä lopuksi runsaasti fetaa, joka antaa kivan suolaisen loppusilauksen ruokaan.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti