ATERIA YHDELLÄ KERTAA:
KANA-RIISIVUOKA
Arki-iltaan sopii vaivaton ruoan laittaminen ja tämä ruoka on yksi helpoimmista. Haasteena on kanojen kuivuminen, mutta se onkin sitten ainoa haaste. Kaikki ainekset laitetaan vuokaan, vuoka uuniin ja seuraavaksi syödään.
Makua voi varioida lisäämällä sweet chili kastiketta lautaselle, kuten meillä tehdään. Tällä kerralla olin myös viitseliäs ja kiehautin kasviksia lisukkeeksi. Salaatti jäi uupumaan, mutta kukin tyylillään!
KANA-RIISIVUOKA
2 dl basmati-riisiä
4 dl vettä
kasvisliemikuutio
reilu dl pakastemaissia
reilu dl pakasteherneitä
broilerin rintafileitä
suolaa
currya (tai mango-curryseosta)
Kiehauta vesi ja sekoita liemikuutio sekaan. Laita uunivuoan pohjalle riisi, maissi ja herneet ja kaada päälle kasvisliemikuutio. Laita päällimmäiseksi broilerin fileet ja ripottele niitten päälle mausteet.
Paista ruokaa uunissa 200 C noin 30-45 minuuttia riippuen kanafileiden paksuudesta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti