tiistai 26. kesäkuuta 2012

Tätä http://confetinreseptit.blogspot.fi Muffinireseptiä oli ihan pakko kokeilla, koska raparpereja on yli oman tarpeen ja kaikkea muuta olen jo kokeillut. Jätin kuorrutteen tällä kertaa pois ja lisäsin päälle vain yhden mansikan. Maistui myös sellaisenaan mehevältä. Kannattaa kokeilla!

Mansikkaraparperimuffinit 12kpl
3dl raparperin paloja
2 kananmunaa
2dl sokeria
3dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
1dl juoksevaa margariinia
1prk mansikka-raparperirahkaa
koristeluun
vanilja snip&swirl
sokerimassa muurahaisia
Keitä raparperin palat nopeasti (5min) tilkassa vettä. Tämä pehmentää palat mutteivät saa mennä ihan muussiksi.
Sekoita kananmunat ja sokeri keskenään. Lisää pehmenneet raparperin palat ja kaikki muut ainekset. Sekoita taikina varovaisesti sekaisin ja jaa muffinivuokiin. Paista 180 asteessa noin 12-15 minuuttia. Koristele jäähtyneet muffinit snip&swirl-kuorrutteella ja mustasta sokerimassasta tehdyillä muurahaisilla.
Snip&swirl-kuorrute säilyy lämpöisessä paremmin kuin kermavaahto, joten se on siksi oivallinen valinta kesämuffineihin

1 kommentti: