tiistai 17. toukokuuta 2016

SALSA-LISUKE PIHVILLE
 Kesä, grillaus, pihvit, kana, kala... Jotain niitten kanssa... Usein se "jotain" on salaatti tai grillattu maissi tai vastaava, mutta myös erilaiset salsat ovat ihania lisukkeita grilliruokien seuraan. Kävin selailemassa blogiani ja huomasin, että muutamasta perusaineesta jollain pienellä lisäyksellä on tullut tehtyä salsa jos toinenkin. Tässä viimeisin versio ja ihanan raikas sellainen.

RAIKAS LISUKE-SALSA

1 iso tomaatti
1 nektariini
1/2 halloumijuusto
muutama basilikan lehti
muutama ruohosipulin varsi
1-2 rkl oliiviöljyä
1-2 rkl sitruunanmehua
hyppysellinen sormisuolaa
rouhittua mustapippuria

 Kuutioi tomaatti ja nektariini sekä halloumi. Paista öljytilkassa halloumiin pannulla ruskea pinta pikaisesti.
 Laita tomaatti- ja nektariinikuutiot pieneen kulhoon. Laita sekaan öljy, sitruunamehu ja mausteet. Silppua basilikan lehdet ja ruohosipulit ja sekoita sekaan. Lisää lopuksi paistetut halloumikuutiot. Aseta tarjolle!
Raikkaat värit, sitruunaiset maut.
Narskuvia halloumikuutioita.
Pirteä lisuke pihviruoalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti