tiistai 6. toukokuuta 2014

DEVILED EGGS BRUNSSILLA
 Vappuna tuli syötyä kaikenlaisia herkkuja pitkin päivää. Brunssikattauksiakin oli kaksi; "vanhuksille" JO puolen päivän aikaan ja nuorisolle kolmen tienoilla. Silloin oli vanhuksilla myöhäinen lounasaika, joten ensimmäisen brunssin kattausta vähän "kasvatettiin" ja niin päästiin taas pöytään!
Tytär teki Paholaisen munia toiseen kattaukseen ja niistä tässä ohje.
DEVILED EGGS

4 kananmunaa
2 rkl majoneesia
1 tl Dijon-sinappia
1 tl juoksevaa hunajaa
suolaa
chiliä
paprikajauhetta
ruohosipulia

Keitä kananmunat koviksi. Kuori ja halkaisen munat pituussuunnassa. Kaiverra keltuaiset varovasti eri kulhoon. Laita sekaan muut aineet paitsi ruohosipulia. Sekoita tahnaksi. Pursota kauniisti valkuaiskuppeihin. Ripottele päälle paprikajauhetta ja silputtua ruohosipulia.


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, eikö vaan! Ja maku oli tosi hyvä. Näitä pitää tehdä muulloinkin kuin vappubrunssille :)

      Poista