sunnuntai 25. lokakuuta 2015

VIIKONLOPPUNA ON AIKAA NÄPERRELLÄ;
halloween, joulun lähestyminen...
Ihana viikonloppu takanapäin. Kävin Pienessä Haltijakaupassa kuuntelemassa musiikkia ja seuraamassa Haltijat - Kaipuualueen kansa -kirjan julkistamista. Jos et vielä ole tiennyt mitään Tuija Leinosen Haltijoista, kannattaa tutustua tähän kirjaan!

Tytär tuli viikonlopuksi myös kotiin ja sehän tietää aina piristysruisketta! Anni keksii milloin mitäkin ja meillä vietettiin tänä viikonloppuna vähän Halloween-tunnelmia ja vähän jouluun valmistautumista.Anni kaiversi pieneen kurpitsaan halloween-lyhdyn. Kansi oli tiukassa ja piti käyttää voimaa ja taktiikkaa, että sen sai ensin irti. Sen jälkeen piti vielä veistää kasvot ja lopuksi vain kynttilä sisälle ja tunnelmoimaan.
Anni ehti leipoa myös kauden ensimmäiset piparit, joten glögiä käytiin myös ostamassa. Ja Aura-juustoa. Lauantai-iltpäivän kahvihetki muuttui glögin tuoksuiseksi nautiskeluksi Auralla päällystettyjen pipareiden kanssa. Aah!
Sunnuntaina oli vuorossa ensimmäiset joulutortut ja kylläpä nekin maistuivat hyvälle!

Ja moni on varmaan nähnyt videopätkän Ruusuleivosten tekemisestä. Siis pitihän niitäkin kokeilla. Tarkka ohje löytyy siis tuosta video-linkistä. Siitä poiketen, omenia en pitänyt mikrossa kuin n. 40 sekuntia ja ne olivat jo siinä ajassa sopivan pehmeitä. Hillona käytin luumumarmeladia ja se sopi oikein hyvin näihin "pikkujoulukukkasiin".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti