perjantai 1. toukokuuta 2015

VAPUN NAPOSTELUJA
 NACHOSALAATIN JA BRUNSSIN MYÖTÄ
 Vappuaattona herkuttelimme nachosalaatilla. Tällä kertaa kaikki ainekset olivat erillisissä kulhoissa, joten jokainen sai kerätä lautaselleen haluamansa herkut.
 Kauniit, keväiset kukat piristävät kattausta.
Herkät vaaleanpunaiset lautasliinat ja kakkupaperit sopivat hyvin keväisen vihreiden paperinarutablettien kanssa.
Tyttären tekemät quacamole ja tomaattisalsa olivat täydellinen lisä nachoille. Lisänä cheddar-kuutioita, creme fraichea, taco-kastiketta, salaattia, tomaattia, kurkkua, maissia ja hyvin maustettua jauheliha-sipuli-seosta.
 Vapunpäivänä katettiin puolen päivän aikaan pöytään runsas brunssi.
 Rakastan touhuilua keittiössä, kun voi valmistaa kaikenlaisia herkkuja. Tällä kertaa pöytään päätyi: perunatortillaa, perunasalaattia, tomaatti-mozzarellasalaattia, deviled eggejä a´la Anni, croissantteja, silliä, graavilohta, salamia, yrttimaustettuja valkosipulikynsiä ja eilisen nachosalaatin loppuja. Juomina sima ja kuohuviini.
 Perunatortilla tuoreella ruohosipulilla omasta maasta. 
Oliiviöljyllä ja tuoreella basilikalla kruunattu tomaatti-mozzarellasalaatti.
 Kaikkien suosikki; itse tehty perunasalaatti.
 Annin supermaukkaat deviled eggit.
 Loput salamit (kuvan ottaminen vähän myöhästyi).
Yrttimarinoituja valkosipulinkynsiä.
Vaniljamunkkien täytteestä yli jäänyttä créme patisserieta eli vaniljakreemiä mansikoitten kera.

Herkullisen nautinnollista vappua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti