sunnuntai 9. helmikuuta 2014

KOTONA KONSERTTI
 - vuorossa Sirkka Kosonen Trio
Sirkka trio -yhtye esiintyi Jyrki Kalliuksen järjestämässä kotikonsertissa lauantaina 8.2.2014. Bändiin kuuluvat Sirkka Kosonen (laulu), Jari Perkiömäki (saksofoni) ja Sami Linna (kitara). Upeeta, koskettavaa, ennen kokematonta ... etnisistä laulutyyliä, jazzia, pygmilaulua, jodlausta, itkuvirttä ... - kirjoitettiin facebookin Maunulan Seinä -kotisivuilla.

Sirkka Kosonen kommentoi: "Kotikonsertti oli mahtava kokemus! Yleisö oli todella läsnä jokaikisessä hetkessä ja vuorovaikutus kuulijoiden kanssa oli miltei käsinkosketeltavaa Ja keskustelut konsertin jälkeen! Todella napakoita ja hyviä kysymyksiä, joiden kautta pääsimme valottamaan yleisölle, mistä kaikki sai alkunsa, mitä improvisoinneissa tapahtui ym."
Ihanan energinen isäntäpari!

Konsertti oli järjestyksessään jo kolmas ja ihana elämys jälleen kokonaisuudessaan! Kuulijoita oli yli 40 ja tunnelma lämmin, kuten arvata saattaa. Konsertteihin kuuluu aina ns. jälkiosuus, jossa yleisö pääsee kyselemään esiintyjien ja musiikin taustoja ja nautiskelemaan pientä suolaista. Tälläkin kertaa sain olla osallisena ja tein taas pari pellillistä kinkku-ananas-pizzaa ja noita tällä viikolla harjoiteltuja suolaisia ruispipareita. Esiintyjille oli lisäksi sienipiirakkaa.
Mieletön tilaisuus. Lämpimät kiitokset ihanille järjestäjille, Jyrkille ja Marja-Liisalle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti