sunnuntai 25. marraskuuta 2012

KAIKENLAISTA SISUSTAMISTA
 Olen nähnyt kaikenlaisia korutelineitä ja monesti miettinyt kuinka saisin omat koruni kauniisti esille. Vanha, musta korulaatikkoni - sellainen perinteinen, jossa on avautuva kansi ja pari ulosvedettävää laatikkoa - on kaapissa ovien takana näkymättömissä. Paitsi että se on ruma, sieltä eivät korut myöskään näy minnekään. Tyttärelläni on muutamakin "seisova" teline ja korut ovat hienosti niissä esillä.
Itse päädyin kuitenkin jokin aika sitten tee-laatikkoon. Sinne mahtuu aika paljon kaikenlaisia kaula- ja rannekoruja, korut pysyvät pölyltä suojassa ja kuitenkin ne näkyvät läpinäkyvän kannen alta.
 
Laitan joka vuosi ulos jouluvaloja vähän eri paikkaan kuin edellisenä vuonna. Eilen taas mietin minne tänä vuonna laittaisin mitkäkin valosarjat. Löysin varastosta edellisen vuoden  ruskettuneen mustikanvarpukranssin ja päätin antaa sille uuden elmän. Kesällä tuunasin edellisen ruskettuneen kranssin suihkuttamalla sen valkoiseksi, mutta nyt päätin pidättäytyä ruskeassa värissä ja kietoa sen vain valonauhaan. Ihanan näköinen pimeällä ulkona terassilla! 
 Annelin kranssin uusi elämä. Tuunaus no 2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti