KAKSI K:TA; KANAA JA KAALIA
Silmiini osui pari päivää sitten uusi lisuke: valkoviinikaali. Mietin, että mitä ihmettä, kuinka voisi yhdistää valkoviinin ja kaalin! Paitsi, että laittaa toisen lasiin ja toisen lautaselle - mutta että yhtä aikaa, ei kiitos. Mutta, jonkun aikaa ajatusta haudottuani, päätin antaa tälle mahdollisuuden. Soppa365 -sivuston reseptissä tätä kaalia tarjottiin lohen kanssa, mutta itse päädyin paistamaan kanan ohutleikkeitä grillipannussa ja maustamaan ne suolalla, mustapippurilla ja mango-currylla. Toimi siis erittäin hyvin myös näin!
Todella nopea ja herkullinen lisuke, jota kannattaa näin varhaiskaaliaikaan erityisesti kokeilla. Samaan aikaan voi toisessa pannussa paistaa kanan tai kalan ja toisessa sekoitella kaalit, helppoa. Ja vartissa valmista!
Todella nopea ja herkullinen lisuke, jota kannattaa näin varhaiskaaliaikaan erityisesti kokeilla. Samaan aikaan voi toisessa pannussa paistaa kanan tai kalan ja toisessa sekoitella kaalit, helppoa. Ja vartissa valmista!
VALKOVIINIKAALI
1/2 varhaiskaali
1 rkl öljyä
1/2 dl valkoviiniä
1 prk creme fraichea
suolaa
rouhittua mustapippuria
Tuo kaali on aivan mielettömän hyvää. Me tehtiin sitä myös, grillattun kalan kanssa...NAM!!
VastaaPoista