sunnuntai 11. elokuuta 2013

VÄLIMEREN KANAKASTIKE
  Ostin viikolla kaupasta Creme Bonjour Tomaatti & Välimeren yrtit -purkin. Kurkkaus jääkaappiin ja päätin tehdä siitä tänään kanakastikkeen. Sipulia ja paprikaa vähän lisäksi ja päälle mozzarellaa, basilikaa ja tilkka oliiviöljyä. Toin kesällä Kreikan matkalta vahvaa oreganoa ja se sopi myös oikein hyvin mausteeksi tähän ruokaan. Olipa hyvää ja juusto venyvää. Täytyy tehdä toistekin!
 VÄLIMEREN KANAKASTIKE

n. 500 g broilerin fileitä
1 paprika
1 sipuli
1 tl suolaa
½ tl valkopippuria
ripaus mustapippuria
½ tl oreganoa
2 dl ruokakermaa
½ prk Tomaatti & Välimeren yrtit Creme Bonjour
öljyä tai margariinia paistamiseen
mozzarellaa
basilikaa
oliviöljyä
keitä riisiä kastikkeen kanssa tarjottavaksi

Pilko broilerit reilun kokoisiksi paloiksi ja paista ne kuumalla pannulla pikaisesti, että niihin tulee vähän väriä. Mausta broilerit suolalla ja pippureilla ja kaada ne pataan. Kuullota pilkottuja sipuleita ja paprikaa ja kaada nekin pataan. Kaada sekaan ruokakerma ja puoli purkillista Creme Bonjouria ja anna porista hiljaa, että broilerit kypsyvät. Mausta oreganolla.
Anna porista sen aikaa, kun riisit kypsyvät. Laita loppuvaiheessa päälle viipaloitua mozzarellaa niin paljon kuin haluat (tai kuten siskoni, voit jättää ne kokonaan pois). Silppua reilusti basilikaa ja ripottele päälle vielä tilkka oliiviöljyä.
Tarjoa riisin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti