lauantai 17. elokuuta 2013

SYKSYN SISUSTUSJUTTUJA
 Oma syksyni alkaa aina siitä, kun vaihdan kotiin sisustuksen tehostevärin vaaleiden sohvien ja nojatuolien lisätyynyihin. Kesän limen vihreä saa väistyä syksyn lilan tieltä. Lilan eri sävyt tummasta luumusta vaaleampaan lilaan löytyvät eri puolilta olohuonetta. Tyynyt saavat vaihtopäälliset ja fleeset/huovat vaihtuvat myös.
 Tänään kävin Hemtexistä ostamassa uuden tumman sivuverhon terassin oven pieleen seuraksi vaalealle verholle. Verho on osittain läpikuultava ja siitä löytyy useampiakin lilan sävyjä.

Ystäväni tietävät, että pidän erilaisista sydämistä ja viime viikolla sainkin uuden, upean lasisydämen. Se asettui sopivasti vanhasta henkarista muovaamani sydämen keskelle ja valo heijastuu siitä ihanasti.




Tämän kesän asuntomessuilta lähti mukaani uusi ovistoppari. Meillä on eteiseen aukeavan oven vieressä, tai oikeastaan takana, lipasto ja siihen tarvitaan väliin stoppari, ettei ovi rikkoonnu lipaston kulmaan. Voiko olla suloisempaa stopparia  kuin tämä pupu!






Kesällä remontoituun vessaan etsin pitkään paperirullille telinettä. Kunnes huomasin ottaa käyttöön vanhan Ikeasta ostetun viherkasvien peltisen suojaruukun. Siihen ei mahdu kovin montaa rullaa, mutta sopii hyvin väreihin ja tyyliin. Sitä paitsi se mahtuu juuri uuden kaapin alle ja sieltä vähän pilkistää.

Pumpulit pidän aina näkyvillä pienessä, aikanaan Hakaniemen hallista ostetussa karkkipurkissa. Viime viikolla ostin ystäväni Minnan valmistaman tulitikkurasian suojakotelon, joka sai samalta wc-hyllyltä paikan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti