torstai 17. tammikuuta 2013

VARTISSA VALMISTA
Kinkkupasta
 
 Arki-iltojen vauhti on välillä päätähuimaavaa. Porukkaa tulee ja menee kuin rautatieasemalla. Ja ruokaa pitäisi olla valmiina heti tai mieluummin jo äsken! Tuorepasta on mielettömän nopea valmistaa ja kaiken lisäksi hyvää ja kastikkeita saa varioitua joka lähtöön ja jokaiseen makuun. Itse pidän kermaisista kastikkeista ja niihin sopii sekaan kalaa, kanaa tai lihaa.
 
PASTA VARTISSA
 
1 pss (250g) tuorepastaa (syöjistä ja nälästä riippuen enemmänkin)
150-200g kinkkusuikaleita/ savulohta/ kanasuikaleita
2 dl ruokakermaa / 3 juuston kermaa
suolaa
mustapippuria
(juustoraastetta)
 
Laita tuorepasta kiehumaan. Käytin tänään täysjyväpastaa, joka kiehuu viidessä minuutissa.
Paista pienessä öljytilkassa joko kinkkusuikaleet, lohi tai kana. Mausta haluamallasi tavalla. Voit lisätä jotain pakastevihanneksia, jos haluat. Lisää sekaan kerma. Kolmen juuston kermassa on jo itsessään makua, joten kannattaa jättää loppumaustaminen maistamisen jälkeen.
Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Tarjoile heti ja lisää annoksiin päälle mustapippuria, juustoraastetta tai mitä keksitkin.
Savulohipasta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti