tiistai 28. elokuuta 2012


LIIKKUMISEN HURMAA !

Vihdoin arki on palannut myös liikunnan harrastajalle. Syksyn tietää tulleen, kun liikuntatarjontaa alkaa olla taas joka illalle - jokaiselle kunnolle ja kropalle löytyy omansa. Tämän syksyn valintani osuivat seuraaviin tunteihin; chi kung - kiinalainen terveysliikunta, mietiskely ja akupainanta, stepmuokkaus - koreografisia askelluksia laudalle ja lihaskunto-osuus, zumba - tanssia ja liikettä, tehomuokkaus - 75 minuuttia pelkkää lihasrääkkiä... ja sitten vielä vaihtelevia tunteja silloin tällöin mielialan mukaan. Aika hyvä setti, eikö!
Arki-illoiksi ei tarvitse juuri muuta ohjelmaa miettiä, ehkä joskus silloin tällöin voi tekaista jonkun pienen suolaisen iltapalan. Arjen ruoan tulee valmistua nopeasti ja helposti, mutta meidän perheessä kaikki syövät kaksi lämmintä ateriaa päivässä, joten keittiöhommia riittää joka tapauksessa.
Tänään jumpasta tulleena mietin iltapalaa ja onneksi eiliseltä oli jäänyt jälkiruoaksi valmistamaani vanilja-rahka-kermavaahtoa. Siihen laitoin jokin aika sitten tekemääni karviaissosetta päälle niin olipa aika hyvä lihaksia palauttava herkku, makeaa ja hapanta.

Nauttikaa liikkumisesta ja herkuttelusta ihmiset! Energia lisääntyy ihan huomaamatta vaikka välillä olisi kuinka vaikeaa rankan työpäivän jälkeen lähteä liikkeelle, niin kaikkihan tietävät, että se tunne liikunnan jälkeen on niin palkitseva! Ja kun kuluttaa energiaa voi rauhallisen mielin taas herkutella!

Kuva on kesäiseltä chi kung kurssilta Kisakeskuksesta, jossa tehtiin paljon liikunnallisia harjoituksia ulkona järven rannalla. Aivan mieletön energia talteen talven varalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti