sunnuntai 19. elokuuta 2012


IHANA KESÄAAMU


Ensimmäinen viikonloppu, jolloin sään puolesta pystyi kattamaan aamiaisen ulos, mahtavaa!!! Tuntuu, että se on aina yhtä yllättävää, kuinka ihana on syödä aamiaista ulkona. Se lämpö ja valo ja rauha... ja kärpäset ja linnut ja lentokoneet :D No, se kaikki kuuluu siihen ihanuuteen. Ja nykymaailman mukaisesti hesari sähköisenä....
Terassimme ympärille on vuosien saatossa kasvanut kunnon pensaat ja siksi terassilla istuessani olenkin päässyt lapsuudesta asti haaveilemaani sireenimajaan. Kahdella sivulla on Unkarin sireenejä ja yhdellä sivulla punakanukkaa ja niiden lehdet suojaavat hyvin tuulilta ja sateilta ja katseilta. Terassista tehtiin aikanaan n. 20 m2 kokoinen, että sinne mahtuu isompikin joukko yhtä aikaa.

Vanhoista rakennuslaudoista tehtiin sivupöytä, jossa ennen kaasugrilliaikaa oli pieni sähkögrilli syvennyksessä. Nykyisin se on kasvien ja yrttien alustana tai juhlissa ja ruokailuissa apupöytänä. Joka vuosi käsittelen sen värillisellä puuöljyllä kuten kovapuukalusteetkin ja vuosien mittaan se on alkanut näyttääkin "sarjaan" kuuluvalta.

Vielä yksi kuva aurinkoisesta pihasta, valosta ja varjoista - nauttikaa ihmiset kesästä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti