lauantai 17. syyskuuta 2016

OMENAINEN POSSUKASTIKE
 Tein viime sunnuntaina litratolkulla omenamehua mehulingollani ja mies sai siitä idean kastikkeeseen. Meillä oli kaapissa porsaan sisäfile ja siitä sekä punaisista suippopaprikoista tuli ihana ruoka omenaisen kastikkeen kera. Meillä oli myös pippurikermaa kotona, joten tähän laitettiin sitä, mutta kastikkeeseen olisi käynyt myös joku muu maustettu kerma.  
 Keitetyt perunat olisivat olleet tämän ruoan kanssa kuin nenä päähän, mutta meillä tehtiin tällä kertaa gratinoituja kukka- ja parsakaaleja. Kyllä maistui taas hyvältä tämäkin! 
OMENAINEN POSSUKASTIKE

1 porsaan sisäfile
1-2  punaista suippopaprikaa
öljyä
Kastike:
1 dl omenamehua
1 dl pippurikermaa
1 dl ruokakermaa
suolaa

 Puhdista porsaan sisäfileestä kalvot ja leikkaa parin sentin paksuisiksi paloiksi ja painele kevyesti paloja sormilla litteämmiksi. Pilko suippopaprikat pieniksi paloiksi.
 Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
 Paista öljyssä possun paloihin ruskea väri ja lisää sen jälkeen pannulle paprikat ja sekoittele niitä vähän aikaa.
 Lisää kastikkeen ainekset pannulle ja anna kiehua vähän aikaa kokoon (n. 10 minuuttia).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti