sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

KANA-AURAJUUSTO-VUOKA
  Sunnuntai-illan helppo ruoka tuli laitettua uuniin pikaisesti kanasta. Jääkaapissa oli Aura-murua ja vuohenjuustoa ja tänään päädyin Auraan riisin kanssa. Huomenna olisi sitten pastan ja vuohenjuuston vuoro.
Tein vielä illan päätteeksi sämpylöitä tuoksumaan ja maistumaan. Kiva aloitella uutta viikkoa mukavan viikonlopun jälkeen sämpyläntuoksuisten unien myötä!

KANA-AURA-VUOKA

400 g broileria (fileitä tai suikaleita)
1 tl suolaa
mustapippuria
1 rkl barbeque-kastiketta
1 prk ananaspaloja
1 prk (2 dl) ruokakermaa
Aurajuustomurua

Pilko broilerinfileet 4-5 osaan tai käytä valmiita suikaleita. Laita ne uunivuokaan ja mausta suolalla, pippurilla ja barbequekastikkeella. Sekoita. Laita ananaspalat ja reilusti Auramurua vuokaan ja kaada päälle ruokakerma.
Paista uunissa 200 C noin puoli tuntia.
Tarjoa joko pastan tai riisin ja salaatin kanssa. Ripottele vielä Auramurua valmiin ruoan pinnalle lautaselle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti