perjantai 20. helmikuuta 2015

PERJANTAI-ILLAN SAVUPOSSU
 Sairastuvan helpot herkut perjantaihin syntyivät vähän kuin itsekseen. Mies oli ostanut Savuhovin pintasavustettua ja -suolattua porsaan ulkofileetä ja sille ei tarvinnut muuta tehdä kuin lykätä uuniin ja odotella.
Lisukkeeksi tein punaviinikastiketta ja perunaporkkanagratiinia , joita olen aiemminkin tehnyt. Helppoa kuin heinän teko!

PINTASAVUSTETTU PORSAAN ULKOFILE

n. 1 kg Savuhovin porsaan savustettua ulkofilettä

Ota liha noin tuntia ennen valmistamista huoneen lämpöön. Laita lihaan lämpömittari ja laita se 150 C uuniin, kunnes lihan sisälämpö on 77-78 C.
Ota liha uunista ja noin vartiksi folion sisään vetäytymään.
Tarjoa punaviinikastikkeen ja perunaporkkanagratiinin kanssa.
Kevät on hiipinyt pikku hiljaa myös sisustukseen ja punainen saanut väistyä vaalean sinisen tieltä. Ripaus beigeä ja vaalean sinistä valkoisen keskellä enteilee meillä kevään tuloa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti