sunnuntai 19. toukokuuta 2013

SISUSTUS KOHTI KESÄÄ
 JA AAMIAISEKSI CROISSANT
 Aamupalakattaus noudatteli eilen vaihdetun sisustuksen värejä; limenvihreät astiat tuovat mieleeni kesän. Aamupalaksi tein tänään croissantit kylmähyllyistä myytävistä purkkicroissanteista, jonne laitoin ennen paistamista juustoraastetta sisään. Kahvia, tuoremehua ja croissant, aika kiva päivän aloitus!
 Kesätunnelma tulee kotiin heti, kun saa vaihdettua kevään vaaleansinisen tehostevärin limen vihreään. Ikkunasta näkyvät sireenipensaitten vihreät lehdenalut ja sisällä vihreä jatkuu tyynyissä, huovissa ja muussa sisutuksessa valkoisen ja beigen ohella. Kävin kaupoissa etsimässä uusia tyynyn päälliskankaita, mutta vaihtoehdot olivat vähissä tällä kertaa. Löysin kuitenkin yhdestä liikkeestä valkobeige-raidalliset laudeliinat, joita ostin kaksi kappaletta ja ompelin niistä tyynynpäällisen. Raidallisen tyynyn takana on mummultani saatu vanha pellavainen pyyheliina, josta olen ommellut tyynynpäällisen jo aiemmin.

Ripaus vaalenapunaista on peilitarjottimella, jonka löysin eilen, kun kävin ystäväni kanssa pikaisella sisustuskauppakierroksella.
Memories Marin Putiikki löytyy Tuusulan Rantatieltä ja on täynnä kaikenlaisia aarteita sisustushulluille.
Vihreitä lasihelmiä laitoin pieneen Aalto-maljaan ikkunalaudalle, jossa ne hehkuvat aamuauringon osuessa niihin.
Tervetuloa kesä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti