maanantai 27. toukokuuta 2013

PERUNARIESKA ILTAPALAKSI
 Ajattelin tehdä iltapalaksi suolaisia muffinsseja, mutta nuoriso oli syönyt kanamunat yhtä lukuunottamatta. Siis suunnitelma uusiksi. Viikonlopulta oli kaappiin jäänyt perunamuhennosta, joten päätin tehdä rieskoja. Helpompaa ei ole ja ihanaa antaa voin sulaa pitkin poskia, kun haukkaa palasen lämpimästä rieskasta! 
 
PERUNARIESKAT (n. 6-8 kpl)
 
3 dl perunamuhennosta
1 kananmuna
1-2 rkl öljyä
1 tl suolaa
2 dl vehnäjauhoja
 
Sekoita perunamuhennokseen muna, öljy ja suola. Lisää vehnäjauhot ja sekoita nopeasti lusikalla tasaiseksi massaksi.
Nosta nokareita leivinpaperilla vuoratulle pellille ja taputtele jauhon avulla litteiksi. Pistele rieskat haarukalla.
Paista 275 C uunissa noin 10-15 min rieskojen paksuudesta riippuen kunnes niihin tulee ruskeita täpliä.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti